Felmérés és árajánlat

Díjmentes helyszíni felmérés
 
A szakmában talán az egyik legvitatottab témának számít az öntözőrendszer telepítéséhez szükséges helyszíni felmérés fontossága.
Akadnak öntözőrendszer telepítők akik akár telefonon keresztül is képesek "nagyon pontos" árat mondani; mások pedig mindenféle online űrlapok kitöltetésével "tudják" ezt biztosítani.
A magunk részéről nagyon fontosnak tartjuk a helyszíni felmérést, mert annak hiányában gyakorlatilag lehetetlen pontos árajánlatot készíteni egy öntözőrendszerhez.
A felmérések is szinte telepítőnként változnak; vannak akik "órákat" töltenek a helyszínen mérőszalaggal és víznyomásmérővel, más pedig éppen csak "bekukkant" a kertbe.
Természetesen nem feltétlen szaladgálunk mi sem keresztbe-kasul a mérőszalaggal, de egy helyszíni felmérés nélkül bemondott árnak szinte semmi köze a valósághoz.
A személyes konzultáció valamint a felmérés -a kert tagoltságától és méretétől függően- általában 15-30 percet vesz igénybe és minden esetben díjmentes.
A helyszíni felmérést -a megkereséstől számított- 3 munkanapon belül tudjuk biztosítani.
 
Tervezés
 
Felmérés után a következő lépésben elkészítjük az öntözőrendszer tervrajzát, melynek segítségével a legpontosabb költségvetés készülhet.
Sajnos nem áll módunkban külön megbízásból tervezni, így tervrajzokat kizárólag saját munkáinkhoz és árkalkulációinkhoz készítünk.
 
Tételes árajánlat
 
A felmérést követően 24 órán belül tudjuk elkészíteni a pontos és részletes árajánlatot.
Az árajánlat tételesen tartalmazza a felhasználandó anyagszükségletet, az elvégzendő munkákat, a kivitelezés időtartamát, valamint a garanciális időt.
Árajánlatunk minden esetben díj- és kötelezettség-mentes, nem minősül megrendelésnek; kizárólag az Ön tájékoztatását szolgálja.
Felmérés és árajánlat
Hívjon..., találkozunk és konzultálunk a helyszínen..., felmérünk..., másnapra pedig elkészítjük árajánlatát...
 

...hogy Ön is tisztán lásson!