Öntözőrendszer telepítés

Mielőtt belekezdenénk az öntözőrendszer telepítésébe
 
Ha elhatározta, hogy Ön is szeretne automata öntözőrendszert kertjébe, teraszára, esetleg balkonjára, keressen minket és segítünk megvalósítani elképzelését.
Számos öntözéstechnikai webáruház oldalán olvashatjuk az úgynevezett "Csináld Magad" vagy "Öntözőrendszer Házilag" konstrukciót, miszerint megtervezik Önnek az öntözőrendszert díjmentesen, amennyiben náluk vásárolja meg az anyagokat.
Ez rendkívül csalogatónak hangzik, de mindenképp érdemes erősen elgondolkodni rajta, hogyha "odaszórnak" nekünk egy "halom" öntözéstechnikai terméket, mit is tudunk kezdeni vele valójában.
Természetesen ezzel nem azt állítjuk, hogy laikusként lehetetlen megbírkózni a feladattal, de az biztos, hogy egy professzionális, hosszú évekig stabilan működő automata öntözőrendszer elkészítéséhez nem utolsó szempont egy növényismerettel (is) rendelkező szakember.
 
Az öntözőrendszer kivitelezése
 
Két féle konstrukciót tudunk ajánlani öntözőrendszerének telepítéséhez.
Ha a fentiek ellenére úgy gondolja, hogy mégis megbírkózna a feladattal, mi akkor sem hagyjuk Önt magára; igény esetén ott vagyunk mi is a helyszínen és közösen végezzük a munkát.
Ebben az esetben Ön kizárólag a beépítésre kerülő anyagokért fizet, így megtakarítható a munkadíj.
Erről a verzióról bővebben olvashat az "Öntözőrendszer díjmentes telepítéssel" akciónál.
Ha pedig nem szeretne bajlódni szakmai kihívásokkal, akkor szívesen megépítjük öntözőrendszerét.
Minden esetben -könnyen átlátható- részletes árajánlatot készítünk, hogy ezzel is segítsünk a döntésben.
 
Öntözőrendszer termékek
 
Termék- és telepítési garancia
 
A gyártói garanciától függetlenül webáruházunk -mint forgalmazó- minden öntözéstechnikai termékekre 10 (tíz) év garanciát vállal, mely a jótállási jeggyel, illetve jótállási jeggyel nem rendelkező termékek esetében a vásárlást igazoló számlával érvényesíthető.
A garancia kizárólag a rendeltetésszerűen használt -minősített szakember által beszerelt- termékekre érvényes.
Szivattyúkra és kiegészítőire kizárólag a gyártói garanciát tudjuk biztosítani.
Nem csak a termékekre, hanem az általunk vagy -akciónk keretein belül- Önnel közösen telepített öntözőrendszerekre is biztosítjuk a 10 (tíz) év garanciát rendeltetésszerű használat esetén.
 

Kérje Ön is ajánlatunkat, nem fog csalódni!