HAMAROSAN NYITUNK!

Öntözőrendszer díjmentes telepítéssel

Talán hihetetlen, ...de igaz!
 
Ha egy költséghatékony megoldást keres, hogy Önnek is elkészüljön öntözőrendszere, akkor a legjobb helyen jár. Páratlan lehetőséget kínálunk, hogy -napokon belül- az Ön kertjét is automata öntözőrendszer locsolhassa. Önnek a beépített anyagok megvásárlásán túl semmilyen egyéb költséggel nem kell számolnia. Azon leendő Ügyfeleinknek ajánljuk, akik kedvet éreznek hozzá, hogy kollégánkkal közösen építsék meg saját öntözőrendszerüket. Ez nem egy "Csináld Magad Akció", mint néhány cégnél, ahol csak a termékeket szeretnék Önnek mihamarabb eladni. Mi nem hagyjuk Önt magára, hiszen egyedül nem biztos, hogy "első nekifutásra" el tudna készíteni egy évtizedekig hatékonyan működő öntözőrendszert. Kollégánk végig a helyszínen van és -Önnel közösen- végzi munkáját.
 
Hogyan is néz ki ez a gyakorlatban?
 
Mindenek előtt, mint mindig végzünk egy díjmentes helyszíni felmérést, ezután elkészítjük a tételes árajánlatot.
Amennyiben ajánlatunk találkozik az Ön elképzelésével, kötünk egy megbízási szerződést, amelyben -többek között- pontosítjuk a kivitelezés időpontját.
Az adott napon kollégánk megérkezik a helyszínre az -árajánlatban szereplő- anyagokkal és már kezdődhet is a munka.
Kollégánk segítségével garantáltan egy professzionális öntözőrendszer tulajdonosa lehet, amihez -természetesen- jár az elmaradhatatlan 10 év garancia is.
 
Öntözőrendszer díjmentes telepítéssel
 

Kérje ajánlatunkat, nem fog csalódni!