HAMAROSAN NYITUNK!

Pénzvisszafizetési garancia

Elállási jog

Ha tévedésből nem a megfelelő terméket vásárolta meg, esetleg az nem felel meg elképzelésének élhet a feltétel nélküli elállás jogával a vásárlástól számított 30 (harminc) naptári napon belül.

A feltétel nélküli elállás jogáról a 45/2014. Kormányrendeletben részletesen tájékozódhat.

Webáruházunk az Ön által visszajuttatott termék(ek) eredeti -vásárláskor kifizetett- ellenértékét -a minőségi ellenőrzést követően- legkésőbb 30 (harminc) naptári napon belül visszatéríti, mely történhet pénztárból (készpénz kifizetéssel) vagy banki átutalással.

Önnek -az elállási jog gyakorlása miatt- kizárólag a termék(ek) visszajuttatásának költségeit kell viselnie, egyéb költség nem terheli.

Az elállási jog gyakorlásának feltétele, hogy a termék(ek) nem került(ek) felhasználásra, illetve a gyári csomagolás(uk) is sértetlen állapotban van.

Méretre vágott, valamint hiányos állapotban visszajuttatott terméket nem áll módunkban visszavenni.

Elállási szándékát az alább letölthető Elállási nyilatkozat visszajuttatásával tudja felénk jelezni.

Elállási nyilatkozat

Termékgarancia

A gyártói garanciától függetlenül webáruházunk -mint forgalmazó- az öntözéstechnikai termékekre 10 (tíz) év garanciát vállal, mely a jótállási jeggyel, illetve jótállási jeggyel nem rendelkező termékek esetében a vásárlást igazoló számlával érvényesíthető.

A garancia kizárólag a rendeltetésszerűen használt -minősített szakember által beszerelt- termékekre érvényes.

Szivattyúkra és kiegészítőire kizárólag a gyártói garanciát tudjuk biztosítani.

Telepítési garancia

Természetesen nem csak a termékekre, hanem az általunk -vagy Önnel közösen- letelepített öntözőrendszerekre is biztosítjuk a 10 év garanciát rendeltetésszerű használat esetén. 

TOP minőség 10 év garanciával!